[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

КІШІНЕЦЬ ЮЛІЯ АНДРІЇВНА

Асистент кафедри приватного та соціального права, здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії (PhD) за спеціальністю 081 «Право»

Електронна адреса: yulia.kishinets@gmail.com

Europass: Curriculum Vitae

Scopus Preview

Google scholar

Автобіографічна довідка

Народилася 17 липня у селищі міського типу Миронівський, що на Донеччині.

У 2019 році закінчила навчання на юридичному факультеті Сумського НАУ і отримала диплом бакалавра з відзнакою за напрямом підготовки «Правознавство» та здобула кваліфікацію бакалавра права.

У 2020 році закінчила навчання на юридичному факультеті Сумського НАУ і отримала диплом магістра з відзнакою за напрямом підготовки «Право» та здобула кваліфікацію магістра права.

З 2015 – 2021 р. очолювала рух студентського самоврядування у Сумському НАУ.  Разом із цим, мала  практику у Господарському суді Сумської області, приватного нотаріуса на громадських засадах.

Протягом 2020 року працювала юрисконсультом із функціональними обов’язками щодо здійснення діяльності у сфері права у приватного юриста.

З березня 2021 по серпень 2022 працювала редактором сайту та СММ спеціалістом у профорієнтаційному офісі Сумського НАУ.

З листопада 2022 року викладач навчально-практичного центру інженерно-технологічного факультету Сумського НАУ.

З вересня 2023 року – асистент кафедри приватного та соціального права юридичного факультету Сумського НАУ.

Науково-дослідна робота здійснюється відповідно до плану наукових досліджень Сумського національного аграрного університету в рамках науково-дослідної теми кафедри міжнародних відносин: «Міжнародно-правові засади процесів реформування законодавства України в контексті євроінтеграції». Державний реєстраційний номер: 0121U108975.

Напрями наукової діяльності: Актуальні проблеми кримінального права та процесу.

Участь у програмах академічної мобільності:

Mobility of youth workers. Participated in a learning mobility project «Journey to the Center of the Earth». 14.12.2021-20.02.2021 in Ankara, Turkey.

Mobility of youth workers. Participated in a learning mobility project «No Glove. No Love». 13.08.2022 – 19.08.2022 in Msida, Malta.

НАУКОВА РОБОТА

Переглянути