[:en]Graduates about the faculty[:ru]Выпускники о факультете[:uk]Випускники про факультет[:]

Демченко Олена Миколаївна

Директор Координаційного центру з надання правової допомоги у Сумській області

Автобіографічна довідка

Народилася 7 жовтня 1962 року у м. Омськ (Росія).

У 1987 році закінчила Сумський державний педагогічний інститут ім. А.С.Макаренка за спеціальністю «Біологія та хімія», отримавши кваліфікацію вчителя біології та хімії і звання вчителя середньої школи.

У 2008 році рішенням спеціалізованої вченої ради Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук зі спеціальністю «Теорія навчання».

У 2010 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобула кваліфікацію магістра державного управління.

У 2017 році закінчила Сумський національний аграрний університет, отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Право” та здобула кваліфікацію “Юрист”.

Розпочала трудову діяльність 1981 року на посаді фельдшер-лаборант клінічний медичної служби УВС Сумської області. З серпня 1987 по червень 2005 року працювала викладачем, завідуючою навчальною частиною Сумського медичного коледжу. 2005 року прийняла присягу державного службовця і протягом 2005 – 2007 років працювала на посадах головного спеціаліста, завідувача сектору, заступника начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Сумській області. У 2007-2012 роках працювала на посаді начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Сумській області.

11 жовтня 2012 року призначена директором Сумського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З 01 квітня 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері державної служби в Сумській області нагороджена Грамотою Сумської обласної ради (2008 р.), Грамотою Головного управління державної служби України (2009 р.), Почесною грамотою Сумської обласної ради (2012 р.), знаком Почесної відзнаки голови Сумської обласної державної адміністрації (2012 р.), Грамотою Голови Сумської обласної державної адміністрації (2015 р.).

У 2016 році за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної правової політики та з нагоди професійного свята – Дня юриста, нагороджена відомчою заохочувальною відзнакою – подякою Міністерства юстиції України.

У 2017 році нагороджена подякою Координаційного центру з надання правової допомоги.

Висловлюю щиру вдячність усім працівникам та співробітникам факультету за працю, терпіння, допомогу і підтримку. Спасибі за Ваші унікальні знання та досвід, яким Ви з нами ділилися. Нам було цікаво спілкуватися з Вами.

Персональна сторінка  (Дивитись)