[:en]Events at the Faculty[:ru]События на факультете[:uk]Події на факультеті[:]

В Сумського НАУ пройшов традиційний Ярмарок можливостей

5 вересня 2019 року перед головним корпусом Сумського НАУ пройшов традиційний Ярмарок можливостей, мета якого – познайомити нових студентів з додатковими можливостями університету для реалізації своїх талантів та здібностей.

Першокурсникам Сумського НАУ свої послуги та здобутки представляли Народний ансамбль народного танцю «Весна», Зразковий ансамбль сучасного бального танцю «Свей», Зразковий ансамбль сучасного танцю «Шарм», команда КВН «Провінція Тархун», студентський академічний хор «Юність». Також студенти змогли дізнатися про можливості проходження закордонної практики та здобуття водійських прав прямо в університеті.

Під час ярмарку було започатковану нову традиція – спільне фото першокурсників з ректором та членами Вченої ради. Ця світлина буде знаходитись у головному корпусі СНАУ, де на неї зможуть подивитись усі охочі.

Додатковим бонусом для першокурсників стала вікторина, в якій за знання про університет можна було отримати пам’ятні подарунки. Сподіваємось, що кожен студент зможе знайти заняття собі до душі і в повній мірі реалізувати свій потенціал. Детальніше ⇔