[:en]Events at the Faculty[:ru]События на факультете[:uk]Події на факультеті[:]

СНАУ святкує День Науки

Традиційно в третю суботу травня в Україні святкують День науки. Це одне з найважливіших свят для працівників закладів вищої освіти, оскільки наукова діяльність є невід’ємною частиною роботи викладача.

П’ятнадцятого травня, напередодні свята науковців Сумського національного аграрного університету привітали представники обласної влади. Так подякою голови Сумської обласної державної адміністрації був відзначений декан інженерно-технологічного факультету Михайло Довжик, подякою Сумської обласної ради доцент кафедри іноземних мов Тетяна Клочкова, подяками Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації завідувач кафедри статистики, АГД та маркетингу Маргарита Лишенко, професор кафедри економічного контролю та аудиту Альвіна Орєхова, професор кафедри менеджменту ЗЕД та євроінтеграції Андрій Михайлов, доцент кафедри цивільного та адміністративного права Вікторія Стрельник, доцент кафедри будівельних конструкції Наталія Срібняк.

Шістнадцятого травня проректор з наукової роботи Юрій Данько, завідувач науково-дослідної частини Олег Пасько, та доцент кафедри харчових технологій Дмитро Бідюк взяли участь у загальнодержавних заходах присвячених Дню науки.

А в п’ятницю 17 травня на факультетах Сумського НАУ відбулися університетські урочистості до Дня науки. Кожна кафедра і кожен факультет мали змогу представити свій науковий доробок. Ректор університету Володимир Ладика, вітаючи науковців, акцентував увагу на тому, що університет активно розвиває наукову діяльність за різними напрямами. Підтвердженням цьому можуть бути перемоги студентів у всеукраїнських конкурсах наукових робіт, виграні конкурси на фінансування наукових розробок, увага іноземного та вітчизняного бізнесу до результатів наукової роботи наших викладачів. Володимир Іванович відзначив подяками викладачів СНАУ, які у звітному році захистили дисертації, студентів-переможців конкурсів наукових робіт та преміями наукових керівників, які підготували переможців.

Детальніше:  День науки СНАУ