[:en]Events at the Faculty[:ru]События на факультете[:uk]Події на факультеті[:]

«Кращий студент СНАУ-2018» знайшов своїх переможців

Упродовж минулого тижня Сумський національний аграрний університет святкував День студента. У його рамках кожен факультет нашого навчального закладу провів перший етап конкурсу «Кращий студент СНАУ-2018», а 21 листопада відбувся другий – університетський етап.

Захід почався з приємних моментів, а саме з того, що ректор Сумського НАУ Володимир Ладика нагородив активних студентів нашого університету з нагоди Дня студента, за підвищення іміджу університету, активну громадську діяльність та за успіхи у навчанні та спорті.

Подяки було вручено студентам факультету харчових технологій – Олексію Ткаченку, Тетяні Зеленій, Єлизаветі Поповій та Роману Янковському, будівельного факультету – Віктору Совгутю, Євгенію Третяку та Давиду Гвініашвілі, факультету економіки і менеджменту – Дар’ї Назаренко, Каріні Волковій та Ігорю Головку, факультету агротехнологій та природокористування – Анні Приходько та Юлії Пишній, інженерно-технологічного факультету – Світлані Подвезько, Марії Славковій, Юлії Голінач та Станіславу Зуєву, студентам юридичного факультету – Дар’ї Авраменко, Костянтину Попову, та Владиславу Максименку, біолого-технологічного факультету – Ірині Обуховській, Олександру Галушці, Катерині Найді та Ярославу Ореховському, факультету ветеринарної медицини – Антону Поляху, Людмилі Вареник, та Вадиму Рубініну.

Повертаючись до конкурсу, слід зазначити, що студенти боролися за перемогу у дев’яти номінаціях. Компетентне журі у складі проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Валерія Жмайлова, проректора з наукової роботи Юрій Данька, начальника відділу з організації виховної роботи зі студентами Ольги Божко, директора інформаційно-профорієнтаційного медіацентру Ксенії Блюмської-Данько, голови студентського самоврядування Олександра Галушка та голови первинної профспілкової організації студентів та аспірантів СНАУ Тетяни Зеленої заслухали доповіді кожного учасника конкурсу, в яких вони представили свої здобутки, та зробили свій вибір.

За результатами конкурсу кращими студентами СНАУ-2018 стали:

–         Євгеній Мироненко, ЕіМ, номінація «Кращий студент: художня самодіяльність (оригінальний жанр)»;

–         Людмила Стадніченко, ЕіМ, номінація «Кращий студент: художня самодіяльність (вокал)»;

–         Олексій Ткаченко, ФХТ, номінація «Кращий студент: художня самодіяльність (хореографія)»;

–         Сніжана Отич, АГР, номінація «Кращий студент-волонтер»;

–         Дар’я Назаренко, ЕіМ, номінація «Кращий студент-громадський діяч»;

–         Юрій Лаврик, ЕіМ, номінація «Кращий студент-медійник»;

–         Давид Гвініашвілі, БУД, номінація «Кращий студент-спортсмен»;

–         Людмила Вареник, ВЕТ, номінація «Кращий студент-науковець»;

–         Юлія Карпик, ЮР, номінація «Кращий студент СНАУ (комплексна характеристика)».

Загалом кількість учасників ІІ етапу склала більше 20 чоловік. Кожен претендент був нагороджений почесною грамотою за участь у конкурсі.

А для наших переможців змагання продовжиться вже 29 листопада, де вони відстоюватимуть честь Сумського НАУ на міському етапі конкурсу «Кращий студент Сумщини». Тож бажаємо їм творчої наснаги, успіхів та високих результатів!

Детальніше: http://sau.sumy.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=6715%3A2018-11-21-12-45-16&catid=310%3A2012-03-27-08-32-39&Itemid=239&lang=uk