[:en]Events at the Faculty[:ru]События на факультете[:uk]Події на факультеті[:]

«Зустрічайте: це – ми!»

Цей тиждень для Сумського національного аграрного університету виявився неординарним, різнобарвним, насиченим драйвом та насправді теплим. Півтора місяця наші першокурсники готувалися, щоб продемонструвати нам свої таланти, вміння і, головне, наполегливість у боротьбі за лідерство. А вже 10 та 11 жовтня їхні «зірки» запалали на щорічному конкурсі художньої самодіяльності «Зустрічайте: це – ми!».

Конкурс виявився неймовірно яскравим та неординарним. Кожен факультет представив себе на високому рівні та точно запам’ятався глядачеві своєю палкою підтримкою та яскравими художніми номерами.

Оцінювали та обирали найкращих професійні члени журі та майстри своєї справи: проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи СНАУ Валерій Жмайлов, начальник відділу з організації виховної роботи зі студентами Ольга Божко, керівник народного ансамблю народного танцю «Весна» Ольга Гетманенко, керівник зразкового ансамблю сучасного танцю «Шарм» Єлизавета Татарченко, керівник ансамблю сучасного бального танцю «Свей» Юрій Сергєєв, керівник студентського академічного хору «Юність» Аліна Біловол, студентський ректор Олександр Галушко, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Тетяна Зелена, маркетолог, HR-менеджер інтернет-магазину «КомпСервіс» Тетяна Закревська. Тож у справедливості та неупередженості суддів можна бути впевненими.

Кожен факультет зробив усе можливе, щоб саме його номери запам’яталися глядачам та журі конкурсу. Так, незважаючи на переважно чоловічий склад команди, хлопці інженерно-технологічного факультету показали повний набір художньої самодіяльності. Навіть гумористична хореографічна постановка була їм під силу. Факультет харчових технологій використав свій традиційний козир – команду КВК, яка змусила весь зал сміятися до сліз. Необхідно відмітити, що гумористичний матеріал відрізнявся оригінальністю та свіжістю. А от факультет агротехнологій та природокористування цього разу зробив ставку на ведучого і не помилився. Інтерактивний контакт із залом та поява щоразу в непередбачуваному місці (то в залі, то на сцені, а то й біля журі з подарунками) додали не один бал у скарбничку цієї команди. Решта факультетів також не відставали у феєричності виступів, оригінальності жанрів, активності учасників, чим змусили попрацювати журі.

А хто найбільше сподобався нашим вибагливим суддям, буде відомо згодом. Першого листопада в молодіжно-розважальному центрі Сумського НАУ відбудеться гала-концерт «Зустрічайте: це – ми!», де ми знову зможемо насолодитися талантом, красою та креативом наших студентів.

Детальніше: http://www.sau.sumy.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=6648%3A2018-10-16-05-43-54&catid=310%3A2012-03-27-08-32-39&Itemid=239&lang=uk