[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Активне студентське самоврядування, громадське життя. Можливості особистісного професійного росту, розвиток лідерських якостей, вміння працювати в команді, формування стратегічного мислення.

На юридичному факультеті працює студентське самоврядування. Щорічно юридичний факультет СНАУ отримує гранди від відомих світових організацій реалізація яких передбачає формування серед молоді та в суспільстві свідомої громадянської позиції. Більш того такі можливості дозволяють повірити у свої сили та спрямувати інтелектуальний потенціал студента в реалізацію корисних для суспільства та країни проектів. 

Під час професійно-орієнтованого навчання формуються навички роботи в групах. Зокрема, під час організації та проведення судових засідань в залі судових засідань юрфаку формується відчуття команди та персональної відповідальності за результат. Під час інтелектуальної гри – Дебати формуються навички переконання, ораторського мистецтва, вміння володіти собою та аудиторією. Під час відтворення ситуацій на місці події та проведення слідчих дій в рамках практичних занять розвивається логічне мислення, увага, активізується пам’ять та навички творчого підходу до розв’язання фабул конкретних справ.

Детальніше дивись на https://www.youtube.com/watch?v=vxQ1tc8s20s&t=1s