[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Гресь Наталія Миколаївна Gress Natalia

Доктор філософії, доцент кафедри

Europass: Curriculum Vitae

E-mail: gress_n@ukr.net

Scopus Preview 

Google scholar

Оrcid

Автобіографічна довідка

У 1997 р закінчила Охтирську гімназію ім. Антоненко-Давидовича.

У 2002 році закінчила Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка за спеціальністю вчитель історії та правознавства.

У 2009 році закінчила Українську академію банківської справи за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист.

З вересня 2003 року – асистент кафедри правового забезпечення АПК

З листопада 2008 – старший викладач кафедри правового забезпечення АПК.

З 2012 р – завідувач Лабораторії практичного права, юридичної клініки «Довіра» юридичного факультету СНАУ.

Напрям наукових досліджень: медіація як альтернативний спосіб вирішення трудових спорів.

УЧАСТЬ У ДОСЛІДНИЦЬКИХ ПРОЕКТАХ (ДБТ, ГДТ)

Посередництво під час розгляду трудових спорів у суді. Розробка пропозицій до ЦПК України з питань вирішення трудових спорів

Автори:  С.І. Запара, М.М. Ясинок, В.В. Ткаченко, Т.О. Чернадчук, О.В. Роговенко, І.О. Кравченко, Н.А. Бондар, О.С. Коробка, М.Ю. Кузнецова, Н.М. Гресь. Сумський національний аграрний університет, 2014. У 2008р. виконана науково-дослідна робота за бюджетною тематикою разом з колективом кафедри на тему: «Дослідження структурних і посадових регламентів для центрального апарату міністерства і показників і методів оцінки.

ГРАНТОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:

1.10.2017-31.05.2018  – Керівник проекту «Змінюємо суд разом – формуємо правову систему майбутнього»  за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

УЧАСТЬ У ПРОГРАМАХ СТАЖУВАННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 

Міжнародне науково-педагогічне стажування на тему «Особливості застосування сучасної методології навчання юристів: досвід зарубіжних країн» в обсязі 6 кредитів (180 годин) у період із 28 вересня – 30 жовтня 2020 року  на факультеті  юридичних наук, Західний університет імені Васіле Голдіш, м. Арад за підтримки Асоціації міжнародного освітнього та наукового співробітництва.

Підвищення кваліфікації на базі Національного  університету біоресурсів і природокористування, ННІ неперервної освіти і туризму. ( Свідоцтво про підвищення кваліфікації  СС 00493706/010235-19, 16 вересня-2 жовтеня 2019 р).

Підвищення кваліфікації за програмою навчального семінару-тренінгу на тему «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси» (6-7 вересня 2020 року ) Сумський національний аграрний університет.

Вебінар “Strengthening Law Schools’ Teaching During Quarantine” під егідою USAID, програма «Нове правосуддя», травень-червень 2020 р.

Короткострокова програма підвищення кваліфікації «Забезпечення якості вищої освіти»  з 12 травня по 18 травня 2020 р. на базі Сумського Центру підвищення кваліфікації, перепідготовки, удосконалення керівних працівників і спеціалістів Сумського  національного  аграрного  університету.

Курс із доступу до публічної інформації для державних службовців обсягом 0,2 кредиту ЄКТС «Доступ до публічної інформації». Курс Міністерства цифрової трансформації України за підтримки проєкту «Права людини для України, який впроваджується ПРООН та фінансується Міністерством закордонних справ Данії. Сертифікат від 2.10.2020 р.

Семінар-тренінг «Євроорієнтований підхід у викладанні спеціальних юридичних дисциплін в умовах прийняття нових стандартів вищої правничої освіти» (2 академічні години) 10 жовтня 2020 р.

Семінар-тренінг «Цінності в адміністративному праві ЄС» (2 академічні години) 10 жовтня 2020 р.

НАУКОВА РОБОТА

Переглянути