[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Кузнецова Марина Юріївна Kuznetsova Maryna

Кандидат юридичних наук, доцент, адвокат. 

E-mail: oshkodorova@ukr.net

Europass: Curriculum Vitae

Scopus Preview

Google scholar

Publons

ORCID 

Автобіографічна довідка

·

Сфера наукових інтересів: сталий розвиток, державне управління, місцеве самоврядування, соціально-трудові відносини, вирішення соціальних конфліктів, трудові спори. З цих питань має досвід участі у міжнародних та національних проектах.

·

З 2015 року завідувач кафедри правового забезпечення АПК (приватного та соціального права).

·

Протягом 2015-2016 р. учасник у тренінгах: «Основи розробки тестових завдань» та «Поглиблений тренінг з психометрії для розробників тестових завдань», що були організовані координатором проектів ОБСЄ в Україні у межах проекту «Удосконалення юридичної освіти та освіти з прав людини» на підтримку експерименту Міністерства освіти і науки України з проведення вступних випробувань під час вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право».

·

Автор і рецензент тестових завдань для магістерського вступного ЗНО за спеціальністю 081 «Право», а також автор і рецензент тестових завдань іспиту під час кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді Верховного Суду.

·

У 2017 році на базі Сумського національного аграрного університету підвищення кваліфікації за програмою «Школа молодого лектора» від 6 квітня 2017 року.

·

У 2018 році на базі Інституту законодавства Верховної Ради України пройшла курси підвищення кваліфікації (за тематикою: – місцеве самоврядування та децентралізація; – матеріально – фінансові основи місцевого самоврядування; – правовий статус депутатів місцевих рад та посадових осіб місцевого самоврядування; – локальна нормотворчість) з 11.04.18 по 25.04.18р. № свідоцтва 12СПВ 182893.

·

У 2020 році міжнародне науково-педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології: досвід Європейського союзу та його впровадження у навчальний процес України» в Університеті Марії Кюрі-Склодовської м. Люблін (Республіка Польща) з 1 липня 2020 року по 31 жовтня 2020 року. (ознайомлення з новітніми технологіями та передовими методами викладання з дисципліни: «Трудове право та право соціального забезпечення» 180 год.)

·

Науково-дослідна робота здійснюється відповідно до плану наукових досліджень Сумського національного аграрного університету в рамках науково-дослідної теми кафедри приватного та соціального права «Актуальні проблеми приватного та соціального права» (номер державної реєстрації: 0117u002574), «Питання правового регулювання приватних та соціальних відносин в сучасних умовах» (0122U002261).

·

У 2018 р. склала тест на підтвердження рівня володіння англійською мовою на рівні В2 (сертифікат від 18.05.2018 р., виданий Universal Test, candidate № 000958993).

НАУКОВА РОБОТА

Переглянути