[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Михайліченко Микола Анатолійович

Кандидат історичних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін та українознавства

E-mail: mikhailichenko@ukr.net

Europass: Curriculum Vitae

Google Scholar

ORCID

Автобіографічна довідка

У 2006 закінчив із відзнакою Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка за спеціальністю: «Педагогіка і методика середньої освіти. Історія».

2006-2010 – навчався в аспірантурі Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України.

У 2012 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидата історичних наук за спеціальністю 07.00.06 «Історіографія, джерелознавство та спеціальні історичні дисциплін» на тему: «Родовідна дворянська книга Харківського намісництва як джерело з історії слобідського дворянства».

У 2021 році присвоєне вчене звання доцента кафедри державно-правових дисциплін та українознавства.

З вересня 2012 року – старший викладач кафедри державно-правових дисциплін та українознавства, з вересня 2021 року – доцент цієї ж кафедри. З 2013 року обіймає посаду заступника декана з наукової роботи.

Член Національної спілки краєзнавців України з 2012 року, з 2017 року –відповідальний секретар Сумської обласної організації спілки.

Проводив наукові дослідження в межах виконання госпдоговірної тематики на замовлення Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської Сумській обласній державній адміністрації «Розроблення проекту утримання парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Волокитинський» (с. Волокитине, Путивльський район)» (2019 рік, державний реєстраційний номер: 0119U103487).

З 2018 року – член експертної робочої групи при Координаційній раді з питань національно-патріотичного виховання при Сумській обласній державній адміністрації.

Відзначений Почесною грамотою Сумської обласної державної адміністрації, Грамотою та Цінним подарунком Сумської обласної ради, Подякою Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, Подяками ректора Сумського національного аграрного університету.

НАУКОВА РОБОТА 

Переглянути