[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Чернадчук Тамара Олександрівна

Кандидат юридичних наук, доцент, заступник завідувача кафедри адміністративного і інформаційного права

Е-mail: tchernadchuk@ukr.net

Europass: Curriculum Vitae

Google scholar

Scopus Preview

 Автобіографічна довідка

Народилась у м. Суми. Навчалась в Тернопільському інституті народного господарства за спеціальністю «Фінанси і кредит», Міжрегіональній Академії управління персоналом за спеціальністю «Правознавство», а також в Міжнародній Кадровій Академії за спеціалізацією «Комерційне та трудове право». По закінченні вищих навчальних закладів отримала дипломи із присвоєнням кваліфікації економіста, юриста, ступінь магістра права.

З 1991 року працювала бухгалтером в Управлінні бухгалтерського обліку і звітності Сумського машинобудівного науково-виробничого об’єднання ім. М.В. Фрунзе.

З 1994 року працювала викладачем економічних дисциплін у Сумському машинобудівному коледжі.

З 1995 року по 2006 рік займала посаду старшого викладача кафедри правового забезпечення АПК Сумського національного аграрного університету.

З 2006 року – доцент кафедри правового забезпечення АПК, з 2007 року – доцент кафедри адміністративного та інформаційного права Сумського національного аграрного університету.

З 2009 року здобувач на отримання вченого ступеня кандидата юридичних наук кафедри адміністративного і фінансового права Київського університету біоресурсів та природокористування. У 2012 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Правове регулювання інформаційних відносин в сфері банківської діяльності» у спеціалізованій вченій раді Д 17.127.09 за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право.

Тамарою Олександрівною у 2009 році було видано з грифом МОН навчальний посібник «Основи валютного права України». У 2012 році було видано монографію «Актуальні питання інформаційних правовідносин у банківській сфері». Т.О. Чернадчук є співавтором трьох навчальних посібників з грифом МОН, близько ста публікацій в науково-методичних виданнях.

З 2009 року по 2013 рік на громадських засадах займала посаду заступника декана з наукової роботи юридичного факультету Сумського національного аграрного університету.

У 2013 р. під керівництвом С.І. Запари у складі авторського колективу юридичного факультету проводила наукове дослідження відповідно до умов Договору на проведення науково-дослідної роботи за рахунок асигнувань, спрямованих на реалізацію наукового забезпечення діяльності Національної служби посередництва і примирення, за темою «Розробка проекту Закону України «Про систему вирішення трудових спорів в Україні» (Державний реєстраційний номер 0113U656).

У 2013 році нагороджена грамотою управління освіти і науки Сумської області за значні досягнення в науково –методичній роботі, вагомий внесок у підготовку фахівців, організацію і проведення наукової роботи серед студентської молоді. 14.02.2014 присуджено вчене звання доцента кафедри адміністративного та інформаційного права.

НАУКОВА РОБОТА

Переглянути