[:en]Staff[:ru]Сотрудники[:uk]Співробітники[:]

Бойко Віталій Борисович Boyko Vitaliy

К.ю.н., доцент кафедри правосуддя

Електронна адреса: boykov.111.s@gmail.com

 Автобіографічна довідка 

Народився 11 серпня 1968 року у м. Суми.

Освіта: вища, у 1994 році з відзнакою закінчив Українську державну юридичну академію ( м. Харків ) за спеціальністю ” Правознавство “, отримав кваліфікацію юрист.

Після закінчення ВНЗ працював на посадах юрисконсульта AT “УБС” та ДКП ВЖРЕУ-3 м. Суми, а також провідного арбітра відомчого арбітражу Сумської обласної спілки споживчих товариств.

З липня 1996 року працював на посаді судді Зарічного районного суду м. Суми, а з серпня 2013 року по червень 2017 року працював на посаді судді Апеляційного суду Сумської області.

У 2014 році захистив дисертацію за темою “Правові засади судового захисту трудових прав працівників” у спеціалізованій вченій раді Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю 12.00.05 – трудове право; право соціального забезпечення і отримав наукову ступінь кандидата юридичних наук.

До сфери наукових інтересів входять питання вдосконалення механізму захисту трудових прав працівник, процесуальні особливості розгляду трудових спорів, окремі питання цивільного права та процесу.

Член Української асоціації фахівців трудового права з 2012 року.

НАУКОВА РОБОТА

Переглянути